Stilling ledig HMS-rådgiver i Bodø/Saltdal

August 9, 2017, 10:23 am

HMS-rådgiverstillinger i Bodø og Saltdal

Til vårt kontor i Bodø søker vi etter:
HMS-RÅDGIVER
(Fysioterapeut)

Til vårt kontor i Saltdal søker vi etter:
HMS-RÅDGIVER
(Sykepleier / Fysioterapeut / Annet relevant)

Våre nye kolleger har gjerne også tilleggsutdanning/-kompetanse innen HMS (helse, miljø og sikkerhet), administrasjon eller ledelsesfag, samt erfaring fra og interesse for forebyggende og helsefremmende arbeid, psykososialt- og organisatorisk arbeidsmiljø, samt arbeid med bedrifter. Hvis du har kompetanse innen stressmestring/mindfullness eller er førstehjelpsinstruktør, vil det være en fordel. Søker må være villig til å få den relevante kompetansen bedriften har behov for. Undervisning vil være en del av arbeidsoppgavene.
Våre nye medarbeidere er utadvendte og har en god service- og samarbeidsinnstilling. Dere er systematisk, initiativrik, har god arbeidskapasitet og liker å jobbe tverrfaglig. Videre klarer dere å bevare ro og oversikt selv om arbeidsoppgavene blir mange. Engasjement, fleksibilitet og stå-på vilje er viktige egenskaper for å oppfylle de forventninger våre kunder har til oss.
Vi kan tilby spennende stillinger med faglige utfordringer, gode utviklingsmuligheter og stor grad av selvstendighet. Til de rette personene vil vi tilby konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.
Søkere må beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, samt ha førerkort og disponere egen bil. En del reiseaktivitet må påregnes.
For mer informasjon om stillingene, kan dere (uke 32/33) ta kontakt med adm. direktør Trond L. Halvorsen på telefon 915 18 740, og (fra uke 34) med daglig leder avd. Bodø Asbjørn Førde på telefon 915 61 470.
Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV og tilhørende vedlegg sendes på mail til asbjorn.forde@hemis.no innen 6. september 2017. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.