Daglig leder avd Tromsø

Vi søker en engasjert og resultatorientert leder som vil være med å videreutvikle avdelingen, samt vår markedsposisjon og våre tjenester. Stillingen rapporterer til direktør i Hemis AS, og inngår i selskapets ledergruppe.

Ledig stilling i Tromsø
28.04.202108:03 Kristin Fagerheim

HEMIS AS er Nord-Norges ledende totalleverandør av bedriftshelsetjenester. Vi har en solid markedsposisjon, og vi bidrar aktivt til verdiskaping hos våre kunder ved å skape god helse, godt miljø og god sikkerhet.

Vi tilbyr bedriftshelse- og HMS-tjenester av høy kvalitet innen både privat og offentlig sektor. HEMIS AS ble nylig en del av Helsepartner Nord-Norge AS, som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bedriftshelse, rehabilitering, BPA og andre omsorgstjenester. Samlet har vi over 400 medarbeidere, og er et av Nord-Norges største private helsekonsern.

Hemis AS har avdelinger i Tromsø, Bodø, Saltdal, Fauske, Meløy, Alta og Vadsø.
Vår leder i Tromsø går av med pensjon til høsten, og vi søker derfor hennes etterfølger. 

Sentrale arbeidsoppgaver:


• Ledelse av vår avdeling i Tromsø med overordnet ansvar for personal, drift og resultater.• Markeds- og salgsarbeid, med kundeoppfølging av eksisterende og nye avtaler, deltakelse i anbudsarbeid og annen utadrettet virksomhet. 
• Bidra til rett kompetanse og godt samarbeid i avdelingen, samt bistå og støtte egne medarbeidere i deres leveranser.
• Gjennomføring av kunderettede oppdrag, herunder faglig rådgivning, bistand og prosessledelse.
• Styring og rapportering av drift og økonomi, i samarbeid med direktør og økonomisjef.
• Deltakelse i selskapets ledergruppe, samarbeide mellom avdelinger og delta i utviklingen av selskapet og konsern. 

Vi søker deg som har gode lederegenskaper og interesse for forebyggende og helsefremmende arbeid.  Du har relevant faglig bakgrunn fra universitet eller høgskole, minimum på bachelornivå, fortrinnsvis innen ledelse/administrasjon og gjerne med arbeidsmiljø/HMS (helse, miljø og sikkerhet) i fagkretsen.  Erfaring fra bedriftshelse, forbedringsarbeid, HR eller organisasjonsutvikling er en fordel.


Vi ønsker at du er utadvendt, løsningsorientert og har en positiv kunde- og serviceinnstilling.  Du er tillitsvekkende og trives i lederrollen, og du har evne til å skape engasjement og entusiasme. Du er strukturert, selvstendig, fleksibel, kvalitetsbevisst og har god arbeidskapasitet. Videre ønsker vi at du er tydelig og resultatorientert, samtidig som du er god i kommunikasjon og samhandling.  

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et selskap som er i utvikling, og som leverer samfunnsviktige tjenester med utgangspunkt i et positivt, kompetent og tverrfaglig arbeidsmiljø. Du vil få stor selvstendighet og innflytelse på både avdeling og selskap. Betingelser er konkurransedyktige. En del reiseaktivitet må påregnes, og du må ha førerkort.

Søknad med CV sendes innen 18. mai 2021. (Trykk her for å gå til søknad)

Ta gjerne kontakt med direktør Trond L. Halvorsen (915 18 740) eller vår rekrutteringspartner Essensi as ved Berit Laastad (971 60 626)
Alle henvendelser behandles konfidensielt

, click to open in lightbox

  
 
 
 
 

Administrasjon

Postboks 41, Stormyra 
Stormyrveien 8
8088 Bodø

Telefon: 755 06 670
Epost: hms@hemis.no

Avd Bodø

Postboks 41, Stormyra
Stormyrveien 8
8088 Bodø

Telefon: 755 06 670
Epost: bodo@hemis.no

Krisetelefon: 408 45142 

Avd Tromsø


Strandveien 106
9006 Tromsø

Telefon: 776 91 070
Epost: tromso@hemis.no

Krisetelefon: 916 11 891

Avd Alta

Postboks 190
Altaveien 95/97
9502 Alta

Telefon: 784 55 950
Epost: alta@hemis.no

Krisetelefon: 480 00 846

Avd Vadsø

Postboks 295

9800 Vadsø

Telefon: 784 55 950
Epost: alta@hemis.no

Krisetelefon: 480 00 846