Fantastisk lydmiljø med TEK 17 og NS 8175

Ikke gå glipp av denne muligheten til å lære mer om støy- og akustikkplanlegging, og å møte andre fagpersoner som er opptatt av å skape et fantastisk lydmiljø. Tittel Kursstart Varighet Påmelding Ledig Type / kategoriBy / stedMøtelokale / adresseLegg i kalender

03. mai 2023

Hvordan få et

Fantastisk lydmiljø med TEK 17 og NS 8175

Vi vil gjerne invitere deg til vårt støy- og akustikk-kurs som er skreddersydd for byggeteknisk personell og eiendomsansvarlige. Kurset vil fokusere på viktigheten av å planlegge og implementere akustiske løsninger i nye bygg, samt å gjennomføre akustiske tiltak i eksisterende bygg for å skape et mer komfortabelt og produktivt miljø.

Vi har fått inn ekspertise innen dette området fra Arbeids- og miljømedisinsk senter ved Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN AMA), Glava og Norsk Akustikksenter.

Kurset vil ta for seg ulike aspekter av akustikk, fra teori og prinsipper til praktisk gjennomføring av tiltak. Du vil lære om lydtekniske begreper og terminologi, måle- og analysemetoder, og ulike materialer og teknologier som kan brukes for å optimalisere lydforholdene i ulike bygninger.

Våre erfarne og dyktige foredragsholdere vil dele sin kunnskap og erfaring på en engasjerende og lærerik måte, og gi deg nyttig innsikt som vil hjelpe deg med å skape bedre lydforhold i eksisterende og planlagte bygg! I tillegg viser vi eksempler på ulike akustiske utfordringer og løsninger i praksis ved befaringer. Vi ser frem til å møte deg på kurset!

Vennlig hilsen STØYGRUPPA bestående av representanter fra HEMIS, Nordlandssykehuset HF (NLSH), Helse og miljøkonsulenten, Hjelpemiddelsentralen og Helse- og miljøtilsyn Salten (HMTS).

Det forutsettes minimum 10 påmeldte deltakere.

Se programmet her: Program

Kursplan

Kursstart 03. mai 2023 Dag 1 08:30-15:15 (onsdag 03.05) Dag 2 08:30-15:00 (torsdag 04.05) Varighet 2 dager Ansvarlig Hemis avd Bodø Pris kr 3.650,- Bindende påmelding Ja Påmelding 24.04.2023 15:00 Ledig Frist utløpt Type / kategori HMS kurs By / sted Bodø Møtelokale / adresse City Nord, Stormyrveien 8, 3. etasje Legg i kalender